Ce contine bronzul organic?
DHA este ingredientul principal din toate solutiile de bronzare, un ketozahar care intra in contact cu primul strat de celule al epidermei. Interactiunea dintre DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza colorarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului.

Lotiunea de bronzare organica pe baza de DHA ofera un nivel de detaliu si de acoperire demn de invidiat. Nu mai trebuie sa va temeti de pete sau dungi de culoare, caci riscul de aparitie al acestora este practic inexistent. Ba mai mult, culoarea arata exact natural, ca si un bronz la soare, evitand in schimb uscarea si dezhidratarea.

Classic Tan contine o formula aparte de bronzare care patrunde imediat in piele si nu lasa senzatia de gras sau lipicios - atat de des intalnita in cazul altor lotiuni.

Fomula ClassicTan reprezinta un excelent echilibru intre ingredientele de bronzare si uleiul de ricin arhicunoscut pentru proprietatile de hranire si hidratare a pielii. In plus ofera o stralucire de invidiat pielii. Mirosul este usor caramelizat, placut, delicat.

AenLotiunea de bronzat Classic Tan are un pH echilibrat, asigurand uniformizarea culorii pe piele, fara pete sau dungi. Concentratia de DHA este minutios analizata in laborator pentru a stabili exact procentajul necesar pentru a colora pielea fara a dauna in vreun fel epidermei, fara a usca sau lasa pete.

gaseste un salon cu bronzare organicain zona ta...
DHA este o solutie care necesita timp de maturizare. Bronzarea profunda a pielii se realizeaza dupa aproximativ 8 ore de la sedinta de pulverizare.
Nu faceti dus inainte de 8 ore de la sedinta.