Aparatul de Bronzare Organica este profesional, conceput pentru a evita orice pierdere de solutie. Astfel:
     - Nu se poate pulveriza o cantitate prea mare pe client. Nu sunt riscuri de patare.
     - NU murdareste zona din jur. Tehnologia utilizata impiedica excesul si murdaria
     - Nu sunt scurgeri care sa produca murdarie pe jos sau pe mainile terapeutului.
     - cu un singur litru de solutie de Bronzare Organica se pot efectua pana la 20 de sedinte, in functie de proportiile clientilor dvs.


Bronzul perfect se obtine in doar 3 pasi

1. EXFOLIEREA. Terapeutul va folosi un exfoliant pentru a obtine o piele curata si uniforma. Exfolierea prelungeste viata bronzului. Nu aplicati pe corp crema, parfum, deodorant sau make-up inainte de sedinta de bronzare.

2. PULVERIZAREA. Terapeutul va pulveriza lotiunea de bronzare pe intreg corpul cu ajutorul unui pistol special. Solutia organica de bronzare pe baza de DHA va adera la piele instantaneu. Efectul total al bronzarii il veti vedea dupa 8 ore de la pulverizare.

3. FINALIZAREA. Dupa aplicarea lotiunii, terapeutul va folosi pistolul special pentru a usca lotiunea. Astfel incat la incheierea sedintei de bronzare, va veti putea imbraca linistita, caci solutia va fi complet uscata si nu va pata hainele.


Lotiunea de bronzare contine o formula aparte, care patrunde imediat in piele, nu ramane la baza ei. Nu veti avea niciodata senzatia de gras sau lipicios - atat de des intalnita in cazul cremelor de bronzare.

Formul lotiunii de bronzare este de-a dreptul magica. Intinderea pe corp este uniforma, fara pete sau dungi. In plus ofera o stralucire de invidiat pielii. La care se adauga efectul anti-imbatranire pe care il confera.

cea mai sigura si sanatoasa metoda de bronzat...
Stiai ca: Un aspect bronzat al pielii confera suplete si ascunde imperfectiunile?

Bronzul organic actioneaza si ca un fond de ten, atenuand pete de pigment, alunite si vergeturi.